Start to walk voor iedereen die meer wil bewegen.

Start to walk voor iedereen die graag meer wil bewegen. Bewegen ook als je wat zwaarder bent of geen conditie hebt. Wij helpen je op weg naar een fitter lichaam met een laagdrempelig wandelprogramma.
WAT?
Je wandelt 3x per week gedurende 12 weken. We begeleiden je 2x per week, op maandag en woensdagavond van 20-21 uur.
WANNEER?
De activiteit start op maandag 13 september en eindigt op woensdag 8 december 2021.
WAAR?
De activiteit gaat door op het binnenplein van de wielerpiste (naast skipiste) . Voorzie gemakkelijke wandelschoenen en aangepaste kledij.
PRIJS?
Vooraf inschrijven is verplicht en doe je online! Kostprijs is 72 euro. Personen met een PieterPLUSpas krijgen een korting van 50%.
Online inschrijven kan vanaf 2 augustus.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 72,00

Waar

Sportcentrum de Deuster ( binnenplein wielerpiste)

Organisatie

Stad Peer

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.