Start to IPpen met beweegcoach of trainen aan de beweegbank met een coach.

De beweegbank of IPpitup bank is de ideale plek om je in beweging te zetten en je spierkracht te oefenen. Start to IPpen is je fysiek verbeteren door te trainen aan de IPitup bank. Wil je graag trainen in groep met een coach dan kan je inschrijven voor deze reeks van 7 lessen. Gedurende 7 weken zal je op donderdag van 18-19 uur je conditie en spierkracht opbouwen op je eigen tempo. Door regelmatig te oefenen versterk je je spieren en verbetert je fysiek.

Locatie: beweegbank aan Breugelhoeve
Voorzie sportieve kledij , sportschoenen en een flesje water.
Deelnameprijs: 26 euro (verzekering inbegrepen)
Inschrijven doe je online en kan vanaf 2 aug.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 26,00

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.