'Hap en tapwandeling, sfeerwandeling'

Feestelijke wandeling met op verschillende locaties hapjes en drankjes. Iedereen mag deelnemen. Vooraf inschrijven.

Vanaf 17 uur kan je deelnemen aan deze feestelijke wandeling. Op diverse locaties, bij de lokale horecazaken, worden hapjes en drankjes voorzien. Iedereen wandelt op het moment dat hij wil en met wie hij wil. Inschrijven per persoon. Afsluiten in Brueghelheem met een feestdrankje.

Deze 5 tot 7 km wandeling met start tussen 17 en 19 u, loopt door de straten van Grote-Brogel. Op verschillende locaties zijn eet- en drinkstandjes voorzien. Je krijgt hiervoor bonnen bij de start. We sluiten af in Brueghelheem met een drankje.
Randanimatie.
Veiligheidsvestjes dragen en zaklamp meebrengen.
Iedereen wandelt op eigen risico.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Volwassenen - 10,00 euro, Kinderen - 5,00 euro

Waar

OC Breughelheem

Organisatie

Gezinsbond Grote-Brogel

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.