Urban Dance in Peer #sportersbelevenmeer#maandvandesportclub Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Hou je van urban dance en ben je tussen 3 en 16 jaar dan kan je tussen woensdag 15 en 29 september terecht bij sportvereniging Jedagro. Trainingslocatie is sporthal College en voor het juiste uur/leeftijd kan je terecht op hun website.
Woensdag dansen van 16-17 uur deelnemers 1-3 de lj. en van 17-18 uur 4-6de lj. Op vrijdag van 17.30-18.30 is er dans voor 12-16 jarigen en kleuters komen op zaterdag van 15.30-16.30 uur. Voorzie sportieve kledij, propere sportschoenen met lichte zool en een flesje water. Let op wel VOORAF inschrijven bij clubverantwoordelijke geerskim@yahoo.com. Deze initiaties zijn gratis.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

sporthal College

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.