Digidak cursus "Facebook voor beginners" Peer

Iedereen heeft het over Facebook. Hoe leuk het is om met Facebookvrienden je ervaringen en foto's te delen. Je kan reageren op berichten en een 'vind ik leuk'-duimpje geven. Ook verenigingen hebben vaak een Facebookpagina waarop ze hun leukste momenten met elkaar kunnen delen.
Tijdens deze cursus maak je een Facebook-account aan en ontdek je stap voor stap alle mogelijkheden en tegelijkertijd alle beveiligingen om je privacy te beschermen.
Deze cursus loopt over 3 halve dagen.
Kleine groepjes van max. 5 personen
Beginnerscursus

Inschrijven tijdens de vrije inloopmomenten
't Poorthuis: iedere maandag van 17 tot 20 uur
OC Breughelheem: iedere vrijdag van 14 tot 17 uur
OC Wirix: iedere dinsdag van 13 tot 16 uur

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

Blenders - digidak

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.