OverKopje Koffie voor Rode Neuzendag

Kom studeren in Jeugdcentrum De Bak in Peer, onstpan bij een lekker OverKopje koffie (of chocomelk!) en steun hiermee het goede doel! De examens zijn niet altijd een gemakkelijke periode en daarom sporen wij alle jongeren aan om zoveel mogelijk samen te studeren en te praten als je het moeilijk hebt of onzeker bent. Je kan gedurende de hele maand december en januari komen studeren in de Bak. Hier kan je niet alleen samen studeren met je medestudenten, je kan hier ook terecht met vragen bij de medewerkers van OverKop en JAC.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 2,00

Waar

Jongerencentrum De Bak

Organisatie

Jongerencentrum De Bak

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.