CCFP Engelse Oldtimers

Classic Cars friends Peer is een oldtimermeeting dat elke donderdag plaats vind in het centrum van Peer. Met elke week een ander thema. De meetings zijn van 05 mei 2022 t/m 15 september 2022 telkens van 18u tot 23u00. Hierdoor zal de doorgang in het centrum dan ook verhinderd zijn en alleen toegelaten voor oldtimers auto's, motoren enz... De speciale dagen zijn , op 26mei 2022 om 15u00 is het " CCFP 4de Frans Getint " , op 21 juli 2022 om 15u00 " CCFP 5th American retro meeting " en op 04 Augustus 2022 om 15u00 onze welgekende Ferrari dag namelijk " CCFP 6th Ferrari Meeting " dit telkens met gratis kinderanimatie , muziek en randanimatie , dus voor elk wat wils .

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

cars & coffee friends peer

Contact

Organisatie

Classic Cars Friends ┬ĘPeer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.