Blues Peer 2022| Park Theater Peer

Met o.a. 10cc, Danny Vera, Cedric Burnside, Robert Finley, King Solomon Hicks, Boogie Beasts, Laurence Jones, Roland Van Campenhout, The Bluesbones, ILA, The Sheepdogs, Sugaray Rayford, Nick Waterhouse en Southern Avenue wordt het weer feest in Peer!

Zon, muziek, voeten in het gras, een pintje in de hand. Het festival herrijst onder een nieuwe organisatie uit haar assen. We hebben voor deze eerste nieuwe editie kosten nog moeite gespaard om jullie te verwennen met allemaal top acts uit binnen- en buitenland. Genieten!

Vrijdagavond 3 juni (gratis inkom!) komen er een viertal bands on stage. Zaterdag 4 en zondag 5 juni worden volwaardige festivaldagen, met telkens een tiental bands over twee podia.

Check de voorlopige line-up (https://bluespeer.be/line-up.php).

Over enkele weken meer nieuws over het vervolg van de affiche, met nog een aantal mooie kleppers erbij!

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 45,00
Combi - 75,00 euro

Waar

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.