Intuïtief tekenen - iets voor mij?

Vaak zitten wij met een innerlijke beladenheid of beleving die we moeilijk onder woorden kunnen brengen.

Intuïtief tekenen is dan een eenvoudige methode waarmee we dat onzichtbare innerlijke leven zichtbaar kunnen maken. Het is een wonderbaarlijke en mooie manier om zich te uiten voor iedereen, jong en oud.
Ook wie eerder gesloten of introvert van aard is haalt bijzonder veel uit deze vorm van zelfexpressie.
Doordat de intuïtieve tekening zichtbaar maakt wat in jou leeft krijg je meer vat op je emoties en beweegredenen.

Kleuren vertellen ons wat woorden niet zeggen kunnen.

Intuïtief tekenen kan je zowel alleen als in groep doen, voor je plezier of met een bepaald doel. Je zal altijd verrast staan van het resultaat.

Tijdens de voordracht 'Intuïtief tekenen - iets voor mij? maak je kennis met de vele mogelijkheden van deze fijne manier van zelfexpressie.
Je kan ook vragen stellen en vrijblijvend kennis maken met de docente en het aanbod in De Witte Veer.

Aan het einde van de voordracht ontvangt iedereen een leuke 'verrassing' als voorproefje op wat de kracht van kleuren en intuïtieve communicatie voor jou kan betekenen.

Wie geboeid raakt kan in de workshop 'Intuïtief tekenen' de verrijkende en openbarende kracht van intuïtief tekenen zelf komen ervaren.

PRAKTISCH
Duur voordracht : +/- 2 uur

De voordracht gaat door in een ruim lokaal met open deuren, met voldoende ruimte om afstand te houden (of bij mooi weer onder een afdak in open lucht). Het dragen van een mondmasker is aanbevolen.

Maximum aantal deelnemers : 6

METHODE
Voordracht met gelegenheid tot interactie en vragen stellen.

PROGRAMMA
Kennismaking
Voordracht
Vragen staat vrij
Verrassing

OPMERKINGEN
Deze voordracht staat regelmatig op ons programma. Check regelmatig onze agenda of laat jouw gegevens achter via ons contactformulier en wij houden je op de hoogte.

Wil je deze voordracht in jouw vereniging of organisatie? Vraag vrijblijvend info via ons contactformulier https://www.deschatkist.eu/contact

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 15,00

Waar

Organisatie

De Schatkist - coaching

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.