RUBEN BLOCK

Ruben Block kennen we sinds 1998 als frontman, leadzanger, medeschrijver en gitarist van de rockband Triggerfinger. Met hun kenmerkende donkere en pure vorm van rock veroverde Triggerfinger een indrukwekkend internationaal territorium. In Belgiƫ en Nederland behoren ze tot de top van de rock.

Tijdens de opnames van Triggerfinger's vijfde album 'Colossus' in L.A. ontstond er een sterke band tussen Block en Mitchell Froom. Block besloot Froom te vertellen over een idee waar hij al lang mee speelde, namelijk een solo album. Froom's interesse in het project was het laatste duwtje dat Block nodig had. Sinds die eerste verkennende gesprekken in 2017 volgden er tientallen trips naar L.A. en ontelbare uren schrijven, producen en uitvoeren door zowel Block als Froom.
Met 'Lights' als het eerste resultaat van deze prikkelende onderneming, waarbij Block durfde weg stappen van de veiligheid van opnieuw een rock album.

Hier komt Ruben Block, en jongens, hij heeft er plezier in!

Ruben Block & band
Voorprogramma TBA

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 28,00
Pieterpas - 26,00 euro, PieterPLUSPAS - 14,00 euro

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.