THE JAZZOLINE ORCHESTRA - A Licence to Kill +Afterparty

Bond, James Bond.

In alle 007-films zitten Aston Martins, Wodka Martini's en Bondgirls, maar even legendarisch als de films zijn de Bond soundtracks. Van Tina Turner, Paul McCartney, Adele, Shirley Bassey, Jack White tot Billie Eilish, het leveren van een bondsong is enkel voor de allergrootste weggelegd.

De 18-koppige big band The Jazzoline Orchestra neemt je mee naar de wereld van 's werelds bekendste geheim agent. Onder leiding van bandleider Alex Steurs putten ze uit een schatkist van 25 soundtracks, stuk voor stuk pareltjes die gegrift staan in het collectieve filmgeheugen.

Speciaal voor deze gelegenheid wordt Jazzoline's leading lady Jolien Thijs bijgestaan door gastzanger Jan Bas, for your eyes (and ears) only! Na de voorstelling verschuiven we het feestje naar de dansvloer met een gratis afterparty door DJ Tutt. Als extra is er ook de dinner & dance formule, waar er een aangepast James Bond menu wordt geserveerd in ware Casino Royale stijl.

Shaken, not stirred!

DINNER & DANCE FORMULE (reeds uitverkocht): 65 euro per persoon
18:00 Martini aperitief + James Bond 3 gangen menu
21:00 Concert
23:00 DJ Tutt afterparty
02:00 Einde

CONCERT + AFTERPARTY (tickets beschikbaar): 18 euro – 16 euro (Pieterpas)
20:30 Deuren open
21:00 Concert
23:00 DJ Tutt afterparty
02:00 Einde

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Pieterpas - 16,00 euro, Dinner & Dance formule - 65,00 euro

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.