JORIS HESSELS - Een klein afscheid

Joris Hessels realiseerde zich dat hij in de loop der jaren al heel wat dierbaren heeft verloren die er eigenlijk wel nog zijn.

Denk maar aan alle ex-geliefden, jeugdvrienden en oude schoolgenoten. Mensen die ooit heel nabij waren, maar door omstandigheden niet meer. Allen zijn ze ergens in ons hoofd en hart blijven hangen als onafgeronde levens die niet hun verdiende eindpunt hebben gekregen.

In zijn debuutroman 'Een klein afscheid: Veertien ontmoetingen over afscheid nemen van mensen die er nog zijn' onderzoekt de acteur hoe we afscheid nemen van mensen die niet meer 'in ons leven' maar wel nog 'in leven' zijn. Of hoe dat we net geen afscheid nemen, maar dat eigenlijk wel willen.

Joris Hessels is acteur, auteur, radio- en televisiepresentator

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Pieterpas - 5,00 euro, PieterPLUSpas - 3,5 euro

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.