AMATEURTHEATER VOOR BEGINNERS

Heb je (altijd wel) zin (gehad) om op de planken te staan? Dan is de cursus amateurtheater voor beginners het perfecte startmoment. De cursus is geschikt voor iedereen die graag in de huid van een personage kruipt en over een portie goesting beschikt. Stap voor stap verken je de basiselementen van het acteren. Je werkt aan het inleven in een personage, aan spelplezier, aan het gebruik van de ruimte, aan durf en aan samenspel. Je leert jezelf ook uitdrukken op een podium.
Het ultieme doel is om na de cursus zelf op de planken te gaan staan.

De Peerse toneelvereniging comediA organiseert mee deze opleiding en biedt je graag de planken aan. Met andere woorden: je staat misschien wel in één van de volgende producties.

start dinsdag 20 september

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 50,00

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.