FOOD ART FUN (6-9 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Maak een leeuw of eenhoorn om je vingers bij af te likken!

Tijdens deze creatief culinaire workshop gaan kinderen met hun verbeelding en met enkele simpele ingrediënten aan de slag om een heerlijk portret van een dier te creëren. Ze maken hun kunstwerk in koekjesdeeg, beschilderen dit en krijgen het mee naar huis om zelf af te bakken.

Wanneer het portret af is, wordt er eerst een professionele foto van elk werk gemaakt, zodat de kinderen een leuk aandenken hebben aan de workshop. 
De kinderen kiezen tussen twee ontwerpen: een leeuw of een eenhoorn.

Jolanda Stokkermans begeleidt de workshop. Ze is ook bekend als De Mealprepper met duizenden volgers op sociale media. Ze geeft haar persoonlijke liefde voor food art met plezier door aan de jonge deelnemers. 

8 euro, drankje en vieruurtje meebrengen

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 8,00

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.