(GEANNULEERD) JEROEN SOORS & CEDRIC HONINGS - It takes two to tango

Jeroen en Cedric leerden elkaar in januari '22 kennen tijdens de voorbereidingen voor het Noorderklankenconcert Wood, strings and fire, in kader van het project Made in Peer. De klik was er meteen en dus bereidden ze met plezier een intiem Deusterconcert voor.

Verwacht je aan een verrassend en gevarieerd programma van o.a. de componisten Piazzolla, Morricone en Rodrigo. Laat je onderdompelen in de mooie klanken van hobo en gitaar, een hartveroverende combinatie.

Jeroen Soors is solohoboïst in het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest.

Cedric Honings studeert gitaar aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel en treedt regelmatig als solist op met diverse orkesten.

i.k.v. Dynamische Dorpen

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Pieterpas - 8,00 euro, PieterPLUSpas - 5,00 euro

Waar

Sint-Trudokerk Grote-Brogel

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.