MUILPEER STADSFESTIVAL

Tijdens deze 2de indooreditie geniet je van livemuziek op twee verschillende podia, van fairtrade cocktails en lekkers van de foodtrucks en van inspirerende ontmoetingen in de gezellige tuin van het BICC.

Ontdek de volledige line-up binnenkort via de sociale mediakanalen van Muilpeer.

We lichten alvast een tipje van de sluier over de headliner. Ze stonden jaren terug al eens op het Muilpeerpodium, maar groeiden ondertussen uit tot een waar fenomeen binnen de Belgische muziekscene. De frontman is tegenwoordig ook een graag geziene gast bij Studio Brussel. Kan jij het al raden?

Gratis, inschrijven niet nodig

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.