TRIO KHALDEI - Jeux de couleurs

Debussy's orkestrale meesterwerk La Mer in een magistrale bewerking voor pianotrio van Sally Beamish.

Trio Khaldei probeert steeds de grenzen van het pure triorepertoire te doorbreken en heeft een voorliefde voor werken uit het grote symfonische repertoire. De arrangementen werpen steevast nieuw licht op orkestmuziek die we dachten vanbinnen en vanbuiten te kennen en zorgen er ook voor dat die muziek kan klinken op podia die ze anders niet bereikt.

De bewerking die Sally Beamish maakte van La Mer is daar een uitstekend voorbeeld van. Haar herorkestratie is geen flauw afkooksel van het origineel, maar een perfecte aanpassing van Debussy's werk aan de bezetting van het pianotrio. Overbekende muziek herleid tot zijn pure essentie: gebald, kleurrijk, intiem.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Pieterpas - 12,00 euro, PieterPLUSpas - 7,00 euro

Waar

Sint-Hubertuskerk Erpekom

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.