START DIGIDAK

Ben je stiekem wel eens jaloers op mensen die met een computer, tablet of smartphone kunnen werken? Wil je het ook graag leren? Wil je meer weten over veilig werken op het internet, Facebook, videobellen, foto's bewerken, internetbankieren? Beschik je zelf niet over een computer of heb je geen internet? Ben je wel computervaardig maar heb je toch ergens hulp bij nodig?

Stad Peer werkt samen met Digidak. Digidak staat garant voor cursussen in een prettige en ontspannen sfeer, waarbij we per cursus niet meer dan vijf cursisten ontvangen. Tijdens vrije inloopmomenten is jong en oud welkom in de openbare computerruimte. Je kan er gratis gebruik maken van de computers en het internet. Heb je een vraag over je smartphone, tablet of computer? Vrijwilligers helpen je op weg en beantwoorden je vragen.

Digidak-locaties in Peer en vrije inloopmomenten (niet tijdens schoolvakanties):
• BICC 't Poorthuis, Zuidervest 2a: iedere maandag van 16 tot 19 uur
• OC De Wirix, Pieter Breugellaan 10: iedere dinsdag van 13 tot 16 uur
• OC Brueghelheem, Dorpsstraat 17: iedere vrijdag van 14 tot 17 uur

Inschrijfmomenten cursusaanbod:
• BICC 't Poorthuis: maandag 29 augustus van 17 tot 20 uur
• OC De Wirix: dinsdag 30 augustus van 13 tot 16 uur
• OC Brueghelheem: vrijdag 2 september van 14 tot 17 uur

www.digidak.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.