Het Maïsdoolhof 2022

Ga op ontdekkingstocht in het groen, vind de juiste weg en leer ondertussen vanalles over de landbouw. Voor de kleinsten is er een zandbak.

Bovendien kan je er springen op een trampoline, slingeren aan een touw, spelen met hoepels, een hooiberg beklimmen en op de fiets een parcourtje door het maïsdoolhof afleggen. Er is ook een gezellig, deels overdekt terras.

Net zoals andere jaren kan je deelnemen aan een wedstrijd. Vul de vragen correct in, breek je hoofd over de schiftingsvraag van dit jaar: 'Hoeveel weegt de koe?' en win o.a. een boerderijvakantie ter waarde van 200 euro of een andere leuke prijs!

WAAR?
Tettelstraat (volg de pijlen)

WANNEER?
Van 15 juli tot en met 31 augustus 2022,
elke dag van 10 tot 18 uur.

PRIJS?
3 euro per persoon (met Pieterpas of groepen van meer dan 10 personen: 2 euro per persoon)

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Groepen vanaf 10 personen - 2,00 euro, Pieterpas - 2,00 euro

Waar

  • Kinderen in het maïsdoolhof (Michèle De Meersman) ©Michèle De Meersman

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.