Zomerkamp Techniek & Wetenschap Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Stad Peer organiseert i.s.m. de Techniek- & WetenschapsAcademie een Zomerkamp Techniek & Wetenschap. Kinderen (1ste t.e.m. 3de leerjaar tijdens schooljaar 2021-2022) met interesse voor techniek en wetenschap leren er o.a. een robot bouwen en programmeren aan de hand van een stappenplan. Er staan nog heel wat andere activiteiten op het programma. Wat denk je van een Lego WeDo 2.0 of Lego Essentials, een sphero robot, zaklamp of cactusrekje maken? Of leer je liever zelf een tekenfilm maken? Gewoon doen!

Start en einduur kamp: van 9 tot 15.30 uur. Er is opvang voorzien van 8 tot 9 uur en van 15.30 tot 17 uur.
Meenemen: lunchpakket, minstens 2 tussendoortjes, drinkfles.
Inschrijven en betalen via bijgevoegde link. Plaatsen zijn beperkt.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 100,00

Waar

Organisatie

Stad Peer

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.