Start to mountainbike 1.0 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Samen op de mountainbike genieten van de natuur op zondagochtend.. Nog niet voldoende kennis van deze avontuurlijke sport? Op 5 zondagen leer je de basisbeginselen van het mountainbiken. Na deze sessies ben je klaar om het winterseizoen aan te vatten in de bossen of kan je deelnemen aan de reeks voor gevorderden. Deelnemen kan vanaf 12 jaar! (huur mountainbike mogelijk bij Orshof 20 euro/les)
data: zondag
4 sept.: Orshof (Heymansweg 2, Neerglabbeek)
11 sept.: Zavelbos (Kattebeekstraat 1, Maaseik)
25 sept.: Zavelbos
2 okt.: in Sentower Park (Leemkuilstraat 21, Opglabbeek)
9 okt.: in Zavelbos (toertochtje)
Deelname: 25 euro
Inschrijven en betalen doe je online via www.buurtsportdiensten.be
Inschrijven doe je VOOR 28 augustus 2022
Meer informatie krijg je bij de sportdienst.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 25,00

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.