SCHATTEN VAN VLIEG - Volg je speurneus in het BICC Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Dit jaar heb je je speurneus nodig om de Schatten van Vlieg te vinden! Alles staat in het teken van geurtjes, scheetjes en drollen. Volg je neus en vind de plek waar de schat is verstopt. Schattenjagers ontdekken ondertussen de leukste boeken en de verborgen plekjes in de bib.

Je kan op speurtocht tijdens de openingsuren van de bib: van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 19u00, zaterdag van 9u00 tot 12u00. Zon- en feestdagen gesloten.

Nog meer schatten zoeken? Doe de zoektocht bij Dienst Toerisme en Breugelhoeve.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.