Initiatie handboogschieten #sportersbelevenmeer#maandvandesportclub Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Je wil wel eens schieten met pijl en boog of wil je kennismaken met de sport handboogschieten? Op zaterdag 10 en 24 september kan je tussen 10 en 12 uur terecht bij Handboogclub Concordia in Peer voor een initiatie. Je mag vrij binnenlopen en onder begeleiding kan je eens proberen om in de roos te schieten...en wie weet krijg je de smaak te pakken voor deze sport. Iedereen is welkom en vanaf 6 jaar kan je meedoen. Wil je meer informatie, neem dan contact met Jan Nouwen 0470 503446.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.