Initiatie Badminton #sportersbelevenmeer#maandvandesportclub Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Wil je graag leren badminton spelen? Ben je tussen 6 en 18 jaar? Dan kan je tijdens de maand september bij badmintonclub Peer BMC terecht voor gratis initiatielessen.
Deze lessen gaan door iedere zondag van 9 tot 10.30 uur in sporthal College, Collegelaan 22 in Peer. Voorzie sportieve kledij, propere sportschoenen en eventueel een badmintonracket.
Wil je deze sport proberen? Graag vooraf je naam doorgeven bij de clubverantwoordelijke stefan.rutten@badmintonpeer.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

sporthal College

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.