Initiatie volleybal #sportersbelevenmeer#maandvandesportclub Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Volleybalclub MVC zet in de ganse maand september de deuren open voor initiaties voor meisjes die graag willen leren volleyballen. Deelnemers 1-2de leerj zijn welkom iedere zaterdag van 9.30-11 uur. Op woensdag en vrijdag zijn deelnemers van 3de leerj welkom: woe: 18-19.30 uur en vrijdag 18.30-20 uur. Alle trainingen gaan door in sporthal De Deuster.
Voorzie sportieve kledij, sportschoenen om binnen te sporten en een flesje water.
Heb je zin om mee te doen, zeker vooraf inschrijven via volley_peer@hotmail.com

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Sporthal De Deuster

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.