Initiatie tennis #sportersbelevenmeer#maandvandesportclub Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op zaterdag 10 september organiseert tennisclub De Krekel op de buitenterreinen van 11 tot 12 uur een initiatie voor de jeugd (4-14 jaar). Je voorziet sportkledij en sportschoenen. Tennismateriaal voorziet de club voor jou.
De initiatie is gratis maar schrijf je wel VOORAF in bij clubverantwoordelijke aertstom@icloud.com of wouterpeeters1980@hotmail.com

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.