Initiatie dansen bij DSG Dynamic-Nica's #maandvandesportclub#sportersbelevenmeer Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ben je tussen 4 en 12 jaar en ben je op zoek naar een combinatie van turnen en dansen dan ben je bij de Dynamic-Nica's aan het juiste adres. Tijdens de maand september zet de club haar deuren open op woensdag en vrijdag van 18-20 uur. De trainingen gaan door in de sportzaal van Leefschool De Uitvlinder woe en vrij van 7-23 september. Voorzie sportieve kledij en sportschoenen. Wil je graag meedoen, geef je naam door bij dynamic.nicas@gmail.com.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Polyvalente zaal Leefschool De Uitvlinder

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.