Zomerbar En Fleur | Bloemen, brunch & cocktails

"En Fleur" is een unieke zomerbar midden in een weelderige bloemenweide. Geniet van een brunch of heerlijke cocktails op jouw gezellige eilandje, omringd door een zee van bloemen.
Na de eerste twee succesvolle weekenden in 2021, komt "En Fleur" in 2022 terug... Deze keer heel de zomer lang! "En Fleur" verwelkomt jullie vanaf 8 juli, nu dat de bloemen mooi in bloei staan.
We zetten ieder weekend in met een sfeervolle cocktail en mocktailavond op vrijdagen. Zaterdag en zondag serveren we (h)eerlijke brunches in de ochtend, openen we als zomerbar en fietscafé in de namiddag en breiden we onze cocktailkaart verder uit in de avond.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

En Fleur bloemenweide

Organisatie

Bar Gendarme

Tickets

  • Brunch tafel (Joke Hendrix) ©Joke Hendrix
  • Cocktails & mocktails bestellen (Joke Hendrix) ©Joke Hendrix
  • Perfect als pauze tijdens de fietstoch (joke hendrix) ©joke hendrix
  • Brunchen op je eiland, midden in de zee van bloemen (Joke Hendrix) ©Joke Hendrix

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.