Kringstore Fietstocht

Op donderdag 18 augustus vindt de eerste Kringstore fietstocht plaats!

Maak je keuze uit een bewegwijzerde fietstocht van ca. 25 of 45 km met vertrekpunten in Peer, Lommel en Pelt en geniet van de Noord-Limburgse natuur. De fietstocht leidt je langsheen verschillende Kringstores (kringloopwinkels), circulaire trefpunten en unieke fietslocaties.

WAAR?
Starten kan op volgende locaties:

25 km:
*Fietscafé Esmeralda (Steenweg Wijchmaal 66, Peer)
*ReTroFee Pelt (Kloosterstraat 16/3, Neerpelt)

45 km:
*Fietscafé Esmeralda (Steenweg Wijchmaal 66, Peer)
*Kringstore Lommel (Balendijk 76, Lommel)

PRAKTISCHE INFO:
*Inschrijven en vertrek tussen 10 en 14 uur
*Deelnameprijs: € 2,00 p.p.
*Bewegwijzerde fietstocht
*Op voorhand inschrijven is niet nodig.
*Randanimatie aan vertrek en aankomst: (live)muziek, terras met snack- en drankmogelijkheid, circulaire infomarkt met lokale producten, etc.

Meer info op www.debiehal.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 2,00

Waar

Fietscafé Esmeralda

Organisatie

vzw de Biehal

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.