Samen sterker: samen naar de wasserette

Heb jij ook te weinig was om daar een hele machine voor te laten draaien? Ben je de handwasjes beu of wil je gewoon graag de kosten delen? Hou je bovendien van een gezellige babbel? Dan is deze activiteit misschien wel iets voor jou!

We brengen onze was samen naar de wasserette, sorteren de was en duwen die samen in de wasmachine. Wie dat wil, wandelt mee naar het dienstencentrum om gezellig wat te kletsen tot de was gedaan is. Heb je per ongeluk de sok van een ander meegenomen? Dan heb je meteen een goede reden om nog eens terug te komen 😉
Inschrijven mogelijk vanaf 24/08/2022.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Dienstencentrum De Schommel

Contact

Organisatie

Dienstencentrum De Schommel

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.