Bootcamp - A.W. Sportskills Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Wie zijn wij? A.W. Sportskills is een Sport- & Spelorganisatie die in handen is van An Paesen & Wesley Smeets.

An is kleuterleidster en secundair onderwijzeres van opleiding en ze is momenteel actief als leerkracht in het buitengewoon onderwijs. Daarnaast heeft An de nodige trainersdiploma's in de volleybalwereld.

Wesley is leerkracht lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie van opleiding en tevens momenteel actief als leerkracht in het buitengewoon onderwijs. Wesley heeft ook de nodige trainersdiploma's in de voetbal-, judo- en volleybalwereld.

Wat doen wij? Wij organiseren hoofdzakelijk Bootcamp trainingen, Sport- & Spelkampen en nog andere evenementen/projecten.

Wat is Bootcamp?
Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband en onder begeleiding.
Het doel is om verschillende aspecten waaronder kracht en uithouding te verbeteren door groepstrainingen, gedurende de periode van een uur.
Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt.
Wil je beter, fitter, sterker, sneller, ... worden?
Dan bieden wij je de gelegenheid om dat te worden via onze aangeboden Bootcamp sessie.

Waar vinden deze evenementen/projecten plaats? Onze trainingen, evenementen en projecten situeren zich in de regio: Grote-Brogel, Tongerlo (Bree) & Opitter.

Wat is ons doel? Ons doel is voornamelijk om zowel de jeugd & volwassenen in beweging en aan het sporten houden. Dit willen wij op een leuke, uitdagende, sportieve, … manier aanbieden via verschillende sporten en spelen.

Wat en wanneer gaat ons eerste evenement/project zijn/door?
Bootcamp trainingen:
Grote-Brogel:
Dinsdag van 19u00 t.e.m. 20u00
INDOOR (tijdens de winterperiode)
Locatie: Sportzaal Grote-Brogel
OUTDOOR (Lente/Zomerperiode)
Locatie: Voetbalterrein Pieter Brueghelschool Grote-Brogel
Adres: Dorpsstraat 17, 3990 Grote-Brogel

Tongerlo (Bree):
Woensdag van 18u30 t.e.m. 19u30
OUTDOOR
Locatie: Voetbalterrein achter Sporthal De Bongerd Tongerlo
Adres: Bosstraat 15, 3960 Bree

Sportkampen:
Tijdens krokus-, paas- & zomervakantie - voor meer info raadpleeg onze Facebook- & Instagram Pagina of via onze contactgegevens.

Praktische info

Wanneer

Waar

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.