Tweedehandsbeurs voor baby- en kinderspullen

Tweedehandsbeurs voor baby- en kinderspullen. Meubeltjes, kleding, speelgoed. Inschrijving verplicht. Standgeld € 4.00 per tafel voor leden en € 6.00 per tafel voor niet-leden. Betalen bij inschrijving. Inschrijven kan tot 16 maart bij Lieve Dirckx-Hoogmartens, Urnestraat 23 3990 Grote Brogel 011/ 63 34 32, jandirckx@telenet.be
Speelgoed, meubeltjes, kleding... die nog in goede staat zijn worden voor een zacht prijsje aangeboden. Heb jij nog kinderspullen die in goede staat zijn en niet meer gebruikt worden? Kom ze verkopen op onze tweedehandsbeurs en verdien wat extra euro's met deze opruimactie. Standgeld € 4.00 per tafel voor leden en € 6.00 per tafel voor niet leden. Betalen bij inschrijving. Inschrijven kan tot 16 maart bij Lieve Dirckx-Hoogmartens, Urnestraat 23 3990 Grote-Brogel 011/ 63 34 32, jandirckx@telenet.be. Vergeet jouw lidnummer niet te vermelden. Verkopers mogen hun tafels klaarzetten vanaf 12u. Wil je er zeker bij zijn, meld je dan zo snel mogelijk aan. De inkom is gratis.Betaling bij inschrijving. Klaarzetten vanaf 12u.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 4,00

Organisatie

Gezinsbond Grote-Brogel

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.