Introductiecursus baby- en kindergebaren

Een kind wil graag met je delen wat het beleeft en nodig heeft. Met baby- en kindergebaren geef je het kind een stem waarmee het dit uit zichzelf kan doen, zonder dat jij hoeft in te vullen waar het kind naar zou kunnen wijzen of wat het zou kunnen willen.

Met de baby- en kindergebaren methode ondersteun je wat je zegt met gebaren. Hiervoor gebruiken we gebaren uit de Vlaamse Gebarentaal. We bieden bij deze mama's, papa's, opvoeders, ge├»nteresseerden een introductiecursus aan: één korte bijeenkomst van ongeveer anderhalf uur. Je leert een aantal gebaren, krijgt uitleg over de basis van het baby- en kindergebarenprogramma van 'Gebarenstem' en tips om er zelf mee aan de slag te gaan.

De cursus wordt gratis aangeboden door Huis van het Kind Peer, maar op voorhand reserveren is verplicht.
Dit kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar huisvanhetkind@peer.be of te bellen naar 011 61 07 00.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

Huis van het Kind Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.