Inschrijfmoment gratis computer, tablet- en smartphone-lessen bij Digidak Peer

Spreek jij al de DIGI-taal?
Heb je nog nooit met een computer, smartphone of tablet gewerkt en wil je het graag leren?
Wil je meer weten over internet, accounts, veilig internetgebruik, videobellen?
Dit en nog veel meer ontdek je tijdens de verschillende lessen die door Digidak in Peer worden georganiseerd. Digidak staat garant voor cursussen in een prettige en ontspannen sfeer.

Wil je geen cursus volgen maar heb je wel een vraag over je computer, tablet of smartphone, kom dan langs tijdens de vrije inloopmomenten:
Maandag van 16 tot 19 uur in 't Poorthuis
Dinsdag van 13 tot 16 uur in OC De Wirix Kleine Brogel
Woensdag van 15 tot 18 uur in OC Den Tichel Wijchmaal
Vrijdag van 14 tot 17 uur in OC Brueghelheem Grote Brogel
(niet tijdens de schoolvakanties)

Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Kan je niet inschrijven op 27 maart, dan kan het later tijdens de vrije inloopmomenten zolang er vrije plaatsen zijn.

Praktische info

Wanneer

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

Blenders - digidak

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.