DRIEVALLEIENTOCHT - FIETSTOCHT

De Drie Valleientocht, op woensdag 28 juni, is een ca. 90 km bewegwijzerde fietstocht door de groene streek van Noord-Limburg in een regie van zes gemeenten. Langs mooie wegen fiets je door Abeek- , Warmbeek- en Dommelvallei.
Vanuit Peer heb je de keuze uit 2 verschillende afstanden: 90 km en 45 km.
Inschrijven doe je in de Foyer van 't POORTHUIS, Zuidervest 2a tussen 9 en 16 uur. Daar krijg je ook je stempelkaart: drie stempels geeft recht op een leuke attentie. Inschrijven kan tot 16 uur, afstempelen kan tot 18 uur.
Lekker fris water voor je drinkbus kan je tanken aan de watertap die we reserveren via de watergroep!

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 3,00

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.