DEUSTERCONCERT: JEROEN SOORS & CEDRIC HONINGS - It takes two to tango

Jeroen en Cedric leerden elkaar in 2022 kennen tijdens de voorbereidingen van een Noorderklankenconcert.

Ze willen je verrassen met een gevarieerd programma van onder meer de componisten Piazzola, Morricone en Rodrigo. Laat je onderdompelen in mooie klanken van hobo en gitaar, een combinatie die je hart zal veroveren!

Jeroen Soors is solohoboïst in het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest. Daarnaast is hij docent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Cedric Honings studeert gitaar aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Hij behaalde verschillende prestigieuze prijzen in binnen- en buitenland, gaf al solorecitals in Europa en de Verenigde Staten en treedt regelmatig als solist op met diverse orkesten.

I.k.v. Dynamische Dorpen
Drankje na afloop inbegrepen

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Pieterpas - 8,00 euro, PieterPLUSpas - 5,00 euro, -26j - 5,00 euro, Groepen vanaf 10 personen - 5,00 euro

Waar

Sint-Urusulakerk Kleine-Brogel

Organisatie

BICC Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.