Infosessie nieuwe brandweervrijwilligers

Op de grens van Peer met Hechtel-Eksel komt er een nieuwe brandweerpost. De werken starten nog dit jaar.

We zijn op zoek naar een veertigtal enthousiaste vrouwen of mannen vanaf 18 jaar uit de omgeving van de nieuwe brandweerpost langs de Peerderbaan in Wijchmaal. Dat laatste is belangrijk want als vrijwilliger moet je binnen de 8 minuten na een oproep in de brandweerpost kunnen zijn. Daarnaast moet je handig zijn en over een goede fysieke conditie beschikken. En, je moet natuurlijk voldoende tijd kunnen vrijmaken voor de interventies en de opleidingen.

Zegt de job van vrijwillig brandweerman/vrouw jou iets? Kom dan zeker naar de infosessie voor kandidaat-brandweervrijwilligers op maandag 5 juni om 19 uur in 't Poorthuis. Je krijgt er meer info over de job, de opleiding en de voorwaarden.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.