AUTEURSLEZING: KEL BERVOETS - Ellis in hondenland (9-12 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Vind jij honden leuk of ben je er bang van? Wist jij dat je een hond of kat kan adopteren? Ken jij het
blotepootjespad in Genk al?

27 maart nodigen we Kel Bervoets uit. Kel is hondengedragsdeskundige en schreef het boek 'Ellis in Hondenland'.

Ellis woont met haar nieuw samengesteld gezin en haar hulpcoach, de hond George, in een groot huis in Hondenland, naast oma Dotje. In Hondenland vind je ook een grote belevingstuin, waar heel wat te beleven valt voor mensen en honden. Ellis rijdt met een superleuke cabrio, zo oud als oma Dotje en zo geel als een ananas.

Benieuwd naar het boek van Kel? Of wil je haar horen vertellen over honden en blote pootjes?

Kel komt met cabrio Anaïs naar de bib, na de lezing mag iedereen met Anaïs op de foto.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.