KLEINE VOORLEESHELDEN - Met oma en opa naar de bib! (3+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Voorlezen prikkelt de fantasie van jonge kinderen.

Door samen met kinderen in een verhaal te duiken, komen ze in een andere wereld terecht en leren ze nieuwe dingen kennen.

Eén keer per maand verzamelen onze kleine helden in de bibliotheek voor een knus voorleesmoment door onze vrijwilligers. Gewapend met prentenboeken en knutselmateriaal zorgen ze voor een heerlijke zaterdagmorgen.

Gratis, inschrijven verplicht

Praktische info

Wanneer

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.