WOUTER DEBOOT - Met de wind mee

Na fietstochten door Amerika en Oceanië is dit het nieuwste avontuur van fietsende reporter Wouter Deboot.

In 30 dagen tijd doorkruiste hij negen landen. Hij fietste naar waar de wind hem bracht. Geen grootschalige operatie aan de andere kant van de plas, geen ingewikkelde reisroutes of moeilijke voorbereidingen.

Deze keer dwarrelde hij als een blad door Europa, 100 kilometer per dag in de richting die de wind hem aanwees. Het toppunt van vrijheid. Als er iets is dat Wouter hieruit heeft geleerd, is het dat je niet ver moet reizen om een prachtig stukje natuur te ontdekken
of een interessante mens te ontmoeten.

In deze avondvullende voorstelling neemt Wouter je als het ware mee op zijn bagagedrager en ontdek je samen waar de wind hem bracht.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 9,00
Pieterpas - 7,00 euro, PieterPLUSpas - 4,5 euro, -26j - 4,5 euro, Groepen vanaf 10 personen - 4,5 euro

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.