FAMILIEVOORSTELLING: KONINKLIJKE HARMONIE PEER I.S.M. TWEELICHT & ZOON - Alleendje (6+)

Ireentje is geboren in een bakske vol schone eendjes. Helaas: zij is de lelijke eend in de bijt. Ireentje is verdrietig, boos op de wereld, ploeterend door de 'alleenzaamheid'. Alleen Miguel, de ruftige reiger, kan haar af en toe laten lachen. Zal ze ooit aanvaard worden zoals ze is?

Alleendje is een voorstelling over zien en (niet) willen gezien worden. Over schoon en lelijk. Over groepsgeest, erbij horen, en zwarte eendjes. Over opkomen voor je eigen rechten in een vaak 'elleendig' bestaan.
De muziek wordt in een uniek samenwerkingsverband verzorgd door de Koninklijke Harmonie van Peer,
onder leiding van dirigent Kevin Houben.

Na de voorstelling is er een toonmoment van de verschillende instrumentengroepen en kennismaking met de instrumenten.

Een organisatie van Koninklijke Harmonie Peer i.s.m. BICC Peer

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Pieterpas - 6,00 euro, PieterPLUSpas - 4,00 euro

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.