ANN CEURVELS - Etiketjes

Voormalig actrice Ann Ceurvels schreef als gezinscoach een boek over haar zoon met autismespectrumstoornis (ASS).

Als moeder van een puberzoon met autisme en echtgenote van een man met ADHD kreeg het leven van actrice Ann Ceurvels een onverwachte wending. Ze vond met haar familie rust in de Kempen en ging werken als kindercoach.

In 'Etiketjes' legt Ann uit waarom zoveel kinderen tegenwoordig een 'etiketje' dragen. Ze probeert de ontelbaar vele ouders en families die er elke dag mee leven een warm hart onder de riem te stoppen.

Een organisatie van Gezinsbond en Huis van het Kind i.s.m. BICC Peer

Gratis, inschrijven verplicht

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.