THE STARLINGS - Dream in full colour (Seizoensopener)

Met hun 'Dream in full colour' tour nemen ze je mee doorheen een leven vol dromen, verlangens en vooral veel liefde.

Geholpen door een prachtige lichtsetting en hun live band spelen ze hun grootste hits 'Gold', 'Get to you' en 'Little Submarine', maar ook vroeger repertoire zoals 'Me & My Guitar' en 'Flamingo'. Naast deze kleppers van songs vertellen ze vooral een verhaal met nieuw te ontdekken muziek, waarin iedereen zich zal en kan herkennen en elke emotie geaccentueerd wordt met de juiste sound, mood en colour.

De kunst van The Starlings is dat ze vreugde, verdriet en alle tussenliggende emoties omzetten in positieve warme energie. Energie die het publiek zonder twijfel terug meeneemt naar huis met een brede glimlach en een gevuld hart.

Staand concert
Gevolgd door een receptie

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Pieterpas - 23,00 euro, PieterPLUSpas - 12,5 euro

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.