WORKSHOP TURKS KOKEN MET BEYHAN AGIRDAG

Turkse fusionkeuken uit Maasmechelen

Hoe anders verschillende culturen ook mogen zijn, eten brengt ons samen.

Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag is een levend bewijs hiervan. Bekend onder de naam Mutfaktayim_b is Beyhan in een mum van tijd uitgegroeid tot iemand met meer dan honderdduizend volgers op Instagram. Ze had enkele jaren ook een eigen rubriek in Het Belang van Limburg.

Haar stijl kan best getypeerd worden als een crossover tussen Turkse en Westerse culinaire stijlen. Beyhan zet zich dan ook in om onze keukens wat internationaler te maken met hoogstaande Turkse fusionkeuken. Ze geeft regelmatig workshops en kooksessies waar haar heerlijke Turkse gerechten geïntroduceerd worden aan een breed publiek.

Bon appétit – Afiyet olsun.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 35,00
PieterPLUSpas - 17,5 euro

Waar

Breugelhoeve Peer

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.