JAN DE WILDE - Jan wordt 80!

Op nieuwjaar 2024 viert Jan De Wilde zijn 80ste verjaardag. Hip hip hoera!

Jan is een kleinkunsticoon. Meer dan vijftig jaar muziekgeschiedenis in één leven. Zijne Aaigemse Hoogheid is een overlever van de eerste generatie Vlaamse kleinkunstzangers en trekt nog volle zalen. Alsof het niks is. Dat is het wel natuurlijk. Hij koestert wie hij was en is. Meneer De Wilde schreef en vertolkte liederen die tot onze culturele ziel behoren.

Voor deze tour gaat Jan graven in vroeger werk en geeft verborgen parels een plekje in de liedjeslijst, naast de klassiekers natuurlijk. Live blijft Jan De Wilde vooral zichzelf. Witgallig, zilvergrijs, met eigenwijze humor als ambacht en met liedjes die heerlijke verhaal-miniatuurtjes zijn, muzikaal ijzersterk.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Pieterpas - 18,00 euro, PieterPLUSpas - 10,00 euro, -26j - 10,00 euro, Groepen vanaf 10 personen - 10,00 euro

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.