FILM THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN - Een film van Felix van Groeningen (BEL., 2012, 111')

Tussen Elise en Didier is het liefde op het eerste gezicht, al zijn de verschillen groot. Hij is atheïst, maar ook een naïeve romanticus. In haar nek staat een kruis getatoeëerd, toch is ze de nuchterheid zelve. Wanneer dochtertje Maybelle geboren wordt, is hun geluk compleet. Maar als Maybelle ernstig ziek wordt, reageren Didier en Elise totaal verschillend. Toch moeten ze samen met haar vechten.

The Broken Circle Breakdown is een intens liefdesverhaal, vol passie en heerlijke bluegrass-muziek. Over hoe liefde het noodlot overwint, en soms ook niet.

Combinatieprijs Aufond Producties: Roel Vanderstukken & Lize Feryn – The Broken Circle Breakdown op 21 oktober: 27 euro – 25 euro (Pieterpas)

Interesse in combiticket(s)? Koop enkel je ticket(s) voor de voorstelling, de filmticket(s) volgen later in je mailbox.

Inclusief koffie en taart

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 9,00
Pieterpas - 7,00 euro, PieterPLUSpas - 4,5 euro, Groepen vanaf 10 personen - 4,5 euro

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.