MUILPEER | LOKALE HELDEN & VINYLBEURS

Vi.be organiseert 'Lokale Helden', een dag om de lokale muziekscène in de kijker te zetten en podiumkansen te geven. Muilpeer heeft een groot hart voor lokaal talent en organiseerde al verschillende activiteiten waarbij muzikanten van Peer zich mochten bewijzen. We koppelen deze muzikale hoogdag aan een gesmaakte Muilpeer-activiteit: de vinylbeurs. Kom snuisteren in de collectie platen, terwijl je geniet van het lokaal talent en een pintje.

Standhouders gezocht! Heb jij een grote collectie platen met exemplaren die je graag aan andere muziekliefhebbers verkoopt? Of ben je professioneel bezig met platen en zoek je nog een leuke platenbeurs in het voorjaar van 2024? Schrijf je in als standhouder voor deze vinylbeurs door te mailen naar bicc@peer.be.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

JC De Bak

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.