MUILPEER | STAKE - OFF THE CROSS - EVERYTHING ENDS

STAKE
Liefde. Dood. Verval. Dat zijn de drie thema's waar de nieuwe plaat van STAKE rond is opgebouwd. De Gentse postmetal- en noiseband gooit alle conventies overboord.

OFF THE CROSS
Off The Cross is een 4-koppige band uit België die een trillend auditief decor vormt voor een wereld die constant in beweging is. Met hun tweede album 'Enjoy it while it lasts' presenteert de band een gloednieuwe sound.

EVERYTHING ENDS
Nieuw, maar ook niet zó nieuw, op de Limburgse hardcorescene is Everything Ends! Met drummer Ulrich Cuypers hebben we vanavond een Perenaar op ons podium.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Pieterpas - 18,00 euro, PieterPLUSpas - 10,00 euro, -18j - 10,00 euro, -27j - 14,00 euro

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.