Badmintoncriterium 2023-2024 #sportersbelevenmeer

Recreatieve badmintonontmoetingen voor 50+
Van oktober tot eind februari kan je iedere maand op verschillende locaties meedoen met dit initiatief van de Buurtsportdiensten Noord-Oost Limburg.
data en locatie:
6 oktober in Bocholt.
10 november in Bree.
15 december in sporthal De Deuster in Peer.
19 januari: Maaseik (sporthal Neeroeteren)
9 februari: Oudsbergen (sporthal Meeuwen)
28 februari: Kinrooi (afsluiting)
Via lottrekking wordt je aan een partner gekoppeld en er wordt steeds dubbel gespeeld. Doe je mee aan 4 van de 6 ontmoetingen dan ontvang je op de laatste activiteit een tof aandenken. Voorzie steeds propere sportschoenen en sportieve kledij!
Inschrijven en betalen doe je ter plaatse vanaf 13 uur. Sport- en spelplezier van 13.30-16.30 uur. Voor meer informatie kan je terecht op de sportdienst. #sportersbelevenmeer

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 3,50

Waar

Sporthal De Deuster

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.