Meet the Club-dagen ism Sneeuwsport Vlaanderen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Kinderen van 5 tot 12 jaar maken kennis met freestyle skiën en snowboarden! We verwachten dat ze al eens op de sneeuw gestaan hebben en de basis van skiën/snowboarden al een beetje beheersen om veilig aan freestyle tricks te kunnen beginnen. Je voorziet zelf warme/watervaste kledij, handschoenen en een helm (indien nodig kan deze geleend worden). Wij voorzien snowboard/ski's, boots, toegang piste en enthousiaste lesgevers! Vooraf inschrijven is verplicht. Meld je 30 min voor aanvang in Snowvalley. Prijs is 19 euro/deelnemer (incl pistetoegang). Opgelet! Voor snowboarden kan je zowel op woensdag als vrijdag inschrijven. Voor skiën enkel op de woensdagen. Inschrijven kan rechtstreeks via deze link: https://static.twizzit.com/v2/public/form/bddf6d740567ddd735ae37307bdf9d7e (dan is het niet nodig om nog te mailen).


Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 19,00

Waar

Organisatie

Sneeuwsport Vlaanderen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.